OVER MARGJE

 

margje_images

Margje is een creatieve duizendpoot, met een heel eigen kijk op de wereld. 10 jaar lang hockeyde ze in het Nederlands elftal. Het heeft haar een grote dosis door zetting vermogen opgeleverd en skills om samen te werken. Een vreemde eend in de bijt, omdat ze hockey combineerde met kunstacademie. Het zorgde er ook voor dat ze na haar sport carrière haar eigen weg koos, en meteen haar eigen bedrijf begon. Bang dat ze in een stramien van mogelijkheden ging denken, i.p.v. ultieme ontwerpen te maken, probeerde ze haar rechter hersenhelft te blijven voeden met grenzeloosheid. Ze combineerde inrichten van huizen en bedrijfspanden, met haar vrijheid op het doek. Al snel won die ultieme vrijheid, en stortte ze zich volledig op het schilderen. Met succes, haar werk wordt verkocht door verschillende galeries, en inmiddels is haar werk te zien in binnen en buitenland. Ze schildert vanuit gevoel, haar eigen gevoel of vanuit de opdrachtgever, ‘angstaanjagend raak’ noemde mensen voor wie ze schilderde het eindresultaat (schilderijen). Na enkele jaren, kwamen er steeds meer aanvragen van bedrijven die haar 

 vroegen of ze de identiteit van dat bedrijf ook kon vertalen in een volledige inrichting. En zo was de cirkel rond en haalde ze hetzelfde plezier uit de architectuur! (architectuurOmdat de ‘echte vertaling’ van iemands wensen soms niet te vinden is in bestaande meubels of toepassingen, maakt Margje veel custom made. Zo ontstonden ook sommige van de producten die te vinden zijn op deze site (producten). Haar hoofd staat nooit stil, zeker niet als er een kwartje in gegooid wordt, door alleen maar met een klant te praten. Haar hoofd staat nooit stil, zeker niet als er een kwartje in gegooid wordt, door alleen maar met een klant te praten.Want of het nou het schilderen van een doek is, het vertalen van een identiteit in (een interieur, in een logo of huisstijl, in een website of in een filmpje, of het maken van een tv leader (grafisch), of een reeks producten) Het begint allemaal met een explosie in de rechter hersenhelft, de geboorte van een idee! Maar uiteindelijk heeft Product•Margje een team van designers die het ook nog eens allemaal kunnen maken. 

 

”Dagvoorzitter
”“Brain
  • Presentatie kwaliteiten van Margje zijn uiterst gevarieerd. Ze presenteerde door de jaren heen verschillende tv programma’s: “de bouw”, “Tease”, “Je leven in de steigers”, site-kick bij Studio sport, EHL voor net 5, en onlangs analist voor de EK bij RTL 7, werkte voor radio stations als yorin fm, en radio3. En heeft al 15 jaar haar eigen radio programma op KX radio. Op bedrijfsniveau wordt ze vaak ingehuurd om een avond aan elkaar te praten, of dagvoorzitter te zijn. (jaren voor de Rabo bank) maar ook voor o.a Landrover e.a. Ook verzorgd ze presentaties over ‘creativiteit en samenwerking’. Ze was gast docent voor de afdeling wetenschap, en filosofie aan de Universiteit van Utrecht. Waarin ze wetenschap studenten leerde switchen naar de andere creatieve hersenhelft.

Het begint allemaal met een explosie in de rechter hersenhelft, de geboorte van een idee!Margje Teeuwen

STYLE SWITCHER

Layout Style

Header Style

Accent Color